Det börjar klia i halsen och killa i näsan och jag tänker INTE bli förkyld nu. Så efter jobbet idag åkte jag och handlade ingredienser till bästa " mota Olle i grind"-medicinen
Hoppas att du håller bacillerna borta och är frisk. Dags för korv. Fast med lite mer kärlek än "bara" stekt i pannan, nämligen bakad i ugnen med ett täcke av champinjoner, lök, ost och persilja
Nu har vi vaknat upp till sommartid. Visst har ni kommit ihåg att ställa om klockorna. Perfekt att tappa en timme under påsken då man ändå har flera extra dagar ledigt
Jag är faktiskt fascinerad av vår äldsta son. Nog säger vi alltid åt honom att smaka på allt, men att han skulle välja en grön smoothie till lunch varje dag den här veckan trodde jag inte för två år sedan när intresset för dem ökade hemma hos oss
Denna gång är det sambon som bacillerna har partaj hos och visst blev det falukorv i ugn igen – den moderna falukorvsklassikern med tomat, senap och bostongurka
Får man bara i sig tillräckligt med nyttigheter så står man emot de fulaste bacillerna. Jag är i stort sett aldrig sjuk och jag är helt övertygad om att kosten är en stor del i detta
Jag vet. Det ser inte mycket ut för världen men till mitt försvar hävdar jag iPhone-principen. Det vill säga jag hade inte min kamera med mig när jag lagade detta
Husmanskost. veckomatsedel v16. NU så. kanske jag får tid att sitta här och knattra lite. Igår så vaknade både jag och mannen med hes hals, ont i halsen och feberkänsla
Halleda vad det har blivit kallt helt plötsligt, tänk att vi alltid blir lika tagna på sängen och förvånade över vilka kalla vindar som blåser på hösten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.