Ojojoj, varför har ingen introducerat mig för den här snubben förut. Inte bara har han skapat väldigt många recept som ser väldigt goda ut, han verkar gilla fikon lika mycket som jag
Jag har tyvärr inget recept på det just nu som jag kan dela med mig av. Vispa ihop till en rätt slät smet med elvisp och ha sedan på den som i en liten kulle på kakan
Jag hade gjort en Fiskgryta, Frida hade köpt med sig ett förbaskat gott vin och Ida hade gjort en dessert som var så grymt god som jag ska försöka mig på att kopiera någon dag
Men vardag är det oavsett och vardag innebär att jag alldeles för sent står och glor in i kylskåpet och känner mig totalt tom i huvudet vad gäller all form av inspiration för matlagningen
Det har varit upp och ner och gett mig många lärdomar. Jag funderar på att anledningen att jag hade ett sug på LCHF innan var att jag låg för lågt i protein och smög in massa fel saker i kosten - som frön på salladen
För att få luftighet, skippa knådningenJag har alltid hört att man måste knåda degen i minst tio minuter för att utveckla glutentrådarna och att brödet därigenom skulle få rätt konsistens
Här kommer tre enkla tips som kan hjälpa dig att fortfarande känna dig energisk och lätt. Men hur kan du göra julen ännu härligare utan att känna dig trött, däst och att byxorna blivit för trånga
) Perfekt födelsedagsfika för mig på min dag då jag fyller 20+. ca 1 dl kokosgrädde (den som blir kvar efter du använt grädden till kladdkakesmeten). ca 1 dl kokosgrädde (den som blir kvar efter du använt grädden till kladdkakesmeten)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.