4 4 dl röda linser 8 dl grönsaksbuljong (tärning + vatten) 1 tsk gurkmeja 1 gul lök 2 - 3 vitlöksklyftor 2 msk olja 1 tsk curry 1 tsk spiskummin 1 liten hackad och urkärnad chilifrukt 2 - 3 cm färskriven ingefära saft av 1/2 apelsin salt och peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
och jag verkar ha en förkärlek för att smaksätta den med apelsin. Enkelt serverad med en god sallad med rödbetor, haricotes vertes och lite fårost i en vinegrette med lite fårost till
mycket persiljagul löktomatzuccini (eller gurka - men jag har överproduktion från lotten)paprika+rikligt med pressad citron och olivoljasaltFinhacka grönsaker och blanda med den kokta bulguren
Blanda ihop ingredienserna till glacen och pensla lammet med den. Värm bönorna i en kastrull tillsammans med finhackad gul lök, krossade tomater, tomatpure, vinäger, chilipulver, citronskal och hackad persilja
Den linsröran var så fantastiskt god så jag kunde inte hålla mig från att göra den igen och denna gång blev det en smarrig smörgås som fungerar som en lättare lunch eller en rejäl förrätt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.