och jag verkar ha en förkärlek för att smaksätta den med apelsin. Enkelt serverad med en god sallad med rödbetor, haricotes vertes och lite fårost i en vinegrette med lite fårost till
Det här är en ganska “soppig” bönoch fläsk-gryta med typiska maya-smaker från Mayan Cuisine. Som bönor brukar man oftast använda små vita bönor men jag använde svarta
mycket persiljagul löktomatzuccini (eller gurka - men jag har överproduktion från lotten)paprika+rikligt med pressad citron och olivoljasaltFinhacka grönsaker och blanda med den kokta bulguren
Pressa vitlöken över och tillsätt övriga ingredienser. 1 förpackning konserverade vita böner (utan tomatsås). 1 förpackning konserverade vita böner (utan tomatsås)
Den här marängtårtan är min svågers specialitet, och så himla god. Den allra bästa fyllningen och toppingen är i min smak massor av färska skivade jordgubbar ihop med grädden
Vi är ju inga godisråttor i den här familjen, kakmonster ja, men godis, nope, det kan ligga här hur länge som helst och till slut får jag oftast slänga det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.