Lägg över de avrunna bönorna i en större skål, blanda in stekblandningen, vänd ner nästan alla hackade nötter (spara lite till garneringen) häll i vinegretten och blanda ordentligt, avsluta med att garnera med färsk koriander och resterande nötter
Det här är en ganska “soppig” bönoch fläsk-gryta med typiska maya-smaker från Mayan Cuisine. Häll på tillräckligt med spad från bönkoket för att det ska blir en bra konsistens
mycket persiljagul löktomatzuccini (eller gurka - men jag har överproduktion från lotten)paprika+rikligt med pressad citron och olivoljasaltFinhacka grönsaker och blanda med den kokta bulguren
Pressa vitlöken över och tillsätt övriga ingredienser. Stek ihop med bacon. Gott med ris till. 1 förpackning konserverade vita böner (utan tomatsås). 1 förpackning konserverade vita böner (utan tomatsås)
Smält chokladen och doppa bitarna i eller använd en pensel och pensla dom med chokladen. -) Det är iallafall lite nyttigare godis än vanligt godis eftersom det inte är något socker med
Medan kycklingen stod i ugnen och blev klar så kokade jag ris, gjorde vitkålssallad och dukade. Jag åt vitkålssallad till kycklingen medan de övriga åt ris
Hetta upp en stekpanna med smör och bryn hastigt kycklingfiléerna och lägg dem i en ugnsfast form. Servera gratängen toppad med persilja tillsammans med ris
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.