Den här marinaden med olivolja och chilipeppar är så pass smakrik att den ger smak åt tofun, om du marinerar den i en timmes tid före grillning och även penslar med marinaden medan du grillar
Min underbara paj, måste säga så själv. Den är oslagbar och otrolig god. Finns flera varianter på den HÄR, annars gjorde jag precis denna LCHF paj med kyckling, fetaost och paprika…
Fräs färsen smulig i en stekpanna med smör. Skala och hacka löken och låt den fräsa med färsen. Tillsätt tomatpuré, chilisås, pressad vitlök, fond, krossade tomater, vatten och oregano, och koka ihop i 15 minuter
Ingredienser till marinaden. Grilltider. Då är det bra att ha en god marinad på lager. Denna marinad är supergod och med det som blir över gör man en bbq-sås
Hej hej. Ni som följer bloggen vet att tårtor inte är det mest förekommande här… Det är förvisso rätt gott men det är väldigt tidskrävande och pillrigt så det är inte alltid tiden finns att fixa med sådant
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.