av den salt lakrits touche den får. Finhackachokladenoch rör ner den i grädden och smetanan. Denna fyllning är enkel att göra ochväldigt god men lite annorlunda
När det är någon speciellbegivenhet, ja eller bara min födelsedag (den enda dagen jag intevill baka) så brukar vi åka tillChokladfabrikenoch köpa minfavorit tårta, och när vi ändå är där brukar vi köpa med oss litefantastiskachokladtryfflarochmin favort är chokladdoppadlakritskolamed havssalt på
Chokladbollarmed en touch av lakrits (LCHF). Jag har en stor förkärlek tillchokladochlakrits. Lägg upp på bakplåtspapper och strö över kokosflingor eller lakritspulver
Eller så fördelar man frukt ochrivenchokladi små portionsformar. För när Ginon väl är iugnen är det klart på cirka tre minuteroch den ska ätas omedelbart
Bland inlakritspulvreti mandelmassan med en gaffel. En middag behöver intealltid avslutas med en dessert, det kan räcka gott och väl med en liten hemmagjord pralin
Och den här variantenmedlakrits är onekligenförföriskt god. Men eftersom jag ännu inte lyckats komma på något bra julgodismed senap så står sig fudge ochchokladtryfflar rätt ohotade på godistoppen
Istället för att fylla kakorna med hallonsylt, som är det klassiskai hallongrottor, använde jag min nykokta rabarber/lakritssyltoch dekorerade kakorna medvitchoklad
Nougatmousse medkrämig hallonsås ochriven mörk choklad. Allt började med att vi öppnade dörren till en fantastisk saluhall med allt vad man kan önska sig doften från delikatessdiskarnaoch långa rader medolivoljor, viner, ostar, choklad ja ni förstår att det är drömmen för en sån som mig
Ingredienser 120 g ägg 200 g socker 100 g smör 100 g mjölk 180 g vetemjöl 10 g bakpulver 5 g vaniljpulver 40 g kakao 10 g lakritspulverFROSTING 60 g smör 300 g florsocker 100 g färskost 5 björnbär DEKORERA MED Björnbär
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.