Frostingen ska vara så pass hård så man kan spritsa den utan att den är för mjuk och rinnig. Blanda samman Philadelphiaosten, vispgrädden, florsockret och lemon- och blueberry curden och vispa riktigt fluffigt
Frosting. Detta receptet hittade jag i tidningen "Lantliv" och det är inte så tokigt alls. I receptet står det dessutom att smeten ska vila i kylen över natten och bakas ut dagen efter, vilket kan vara praktiskt ibland
Häll i smör-och chokladblandningen i skålen med övriga ingredienser i. Testa med en sticka för att se om de är klara, det kan vara lite svårt att avgöra genom att bara titta på dom för de ser lite kladdiga ut men det är så de ska vara
H. a. e. n. r. i. k. t. g. m. y. s. ". A. l. h. j. ä. d. v. f. å. u. p. o. ö. -. D. b. J. ,. R. c. P. F. x. Ö. B. E. T. S. C. I. O. M. V. N. K. 5. 0. 3. 1. 2. 4. /. w. L. 6. 7
Fyll en sprits medfrostingenoch garnera din kaka med den. Hemligheten med att lyckas med sockerkakan är att vispa ägg och socker riktigt, riktigt pösigt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.