Hetta upp krämen på fulleffekt i 2-3 minuter, rör om och servera med mjölk. Häll vattnet i en hög form, häll i bären och sockret, täck formen ochkoka på full effekt 5-6 minuter
chia & bärkräm. Fler och fler upptäcker det magiska chiafröt och vad man kan göra med det. Pudding eller “raw” gröt är det som är absolut enklast men det går också att baka med chiafrön
Servera bärkrämen till pajen. Riv äpplena och blanda med socker, kanel och riven mandelmassa. Kavla ut den frysta smördegen till två gånger sin storlek och lägg i en pajform med låg kant
1 dl fruktsocker eller canderell strö. Skiva gurkan och lägg den i en lite större skål. Häll på vatten, ättikssprit, socker, kryddor och till sist persiljan
honung), innehållet från vaniljstången, kakaon, havregryn och kaffet med händerna i en bunke. Det går så klart att byta ut fruktsocker mot vanligt socker, för den som inte bryr sig om det
Gör så härMosa alla ingredienser med en gaffel. Dessa är verkligen vansinnigt goda och visserligen innehåller dadlar mycket fruktsocker men de känns ändå bra mycket nyttigare än vanliga chokladbollar
Ta bort kastrullen från plattan och blanda ner fruktsocker, havregryn, mjöl och bakpulver. Börja med att sätta ugnen på 200 grader och smält sedan smöret i en kastrull. Ta fram 2 plåtar med bakplåtspapper på och börja klicka ut smeten. 3 msk Fruktsocker
Sommaren närmar sig med stormsteg, hoppas vi får fint väder och lite värme. Ibland om solen värmer är så kan det vara gott att svalka sig lite med en glass, varför inte välja ett lite nyttigare allternativ
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.