Ni bara måste prova dessa. Och med en seg och smakrik botten, riktig blåbärssmak (hatar när bär och frukter ska sötas så de inte smakar bär eller frukt längre, utan bara socker
Lägg i rabarbern i formen (sockra dem ev lite extra med muscovadosocker), fördela pajdegen jämnt med fingertopparna så att den täcker det mesta av rabarberns (Platta inte ut med händerna – det fördelar sig ändå)
Smaka av med några varv på pepparkvarnen. 12 msk kallt vatten. 1pepparFinfördela smöret i mjölet, saltet och tillsätt vatten. Forma den till en "klump" och ställ den svalt i 30-40 minuter
Utav detta blev det en stark gryta, till och med sonen tyckte att den var stark… dåvar den det. Så det fick bli en het gryta idag, tog lite extra chili så att man blev varm… hihi
Så idag får ni recepten på en del av det som vi hade på vårt buffébord. Har så klart varit finfint att gå bort och sätta sig vid dukat bord tre dagar i rad
Idag har det varit full fart, har haft med mig Millian på Matmässa. Vi var väldigt mätta när vi gick därifrån, Millian hann att smaka på mycket mera än jag gjorde
Bör inte stå för länge innan det ska ätas då det lätt kan bli "blött". Fördela en tredjedel av kesellan på bären och därefter hälften av de krossade kexen ovanpå kesellan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.