Marulk, denna fula och köttiga fisk som smakar minst sagt gott. Ihop med en enkelsallad och en krämig sås gjord på ärtor blir denna fisk en riktig succé
Igår blev det av. Ett recept jag velat testa ett tag men kräver lite planering eller snarare tid. Fastnade för en bild speciellt, av Meg Thompsons i övrigt alltid lika inspirerande och vackra bilder av hälsosam och naturlig mat
En Genoise är en slags sockerkaka som inte innehåller ngn jäsninsmedel i form av bakpulver eller bikarbonat, istället handlar det om att vispa in mycket luft i kakan genom lång vispning över vattenbad
En kväll när jag hade tänkt laga en indisk gryta på kyckling men inte fick tag på de rätta ingredienserna fick det helt enkelt bli en av vädret inspirerad höstgryta
Receptet på AUSSIE Hot Sangria är baserat på AUSSIE Kangarouge Shiraz, ett medelfylligt, eldigt och generöst australiensiskt vin med välbalanserad blåbärskaraktär och en trevlig eftersmak med inslag av svartpeppar, mynta, lakrits och eucalyptus
Maräng Pavlova är en underbar efterrättsom lär ha skapats till den ryska ballerinan Anna Pavlova vid hennes besök i Australien och Nya Zeeland på 1920-talet
En liten hyllning till de tre australiensiska ungdomar som periodvis bott hos hos under 2014. Det har varit ett oerhört berikande år att vara Rotary värdfamilj och jag kan varmt rekommendera alla som har möjlighet att ställa upp som värdfamilj
Solnedgångsutsikt från min balkong den 6 januari 2012. Jag älskar att kika runt på en massa bloggar i slutet av ett år och precis i början på ett nytt och läsa årssammanfattningar för det senaste året
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.