Bak-året 2013 kunder inte ha börjat på ett bättre sätt än med dessa underbara magiska godis bars. Visst är det bra med nyårslöften i hälsans tecken men för att man ska orka hålla igång med träning och nyttig mat tycker jag det krävs avbrott med något syndigt gott och det är precis vad de här är
Originally posted on Nilla's Kitchen. Ett sött och gott rawfoodgodis som alla gillar. Det är naturligt sött från dadlar och agave och passar till alla säsonger, men verkligen nu till jul
För att få den perfekta filén, krydda (marinera eller ge den en rubb med kryddor) stek den på hög värme i lite smör och olja så att den får en fin yta runt om, stek den färdig i ugnen på 150 grader till en inertemperatur på 56 grader
Detta blir ca 3 plåtar söt/surt godis. 25 gr gelatinpulver. 1 dl sockerfri saft. 1 dl vatten. (eller 1 dl sockerfri saft till för att få mer smak det rekommenderas)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.