När en bitAustralien flyttar in - bananabread. Som jag berättade i går, fick jag en ny bakbok av Emma direktimporterad från Australien med en massa australiensiska recept på kakor, pajer och bakverk
I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. d. a. g. h. r. v. p. o. t. ö. A. N. Z. C. b. s. c. u. ,. e. f. k. å. n. l. ä. K. M. y. 2. 1. /. 4. m. j. 3. 5. B. R. 0. (. 7. ) d. d l
Vihittadevegetariskabiffar hos vår favorittant, Kim som bloggar på "Tant Russins bak", och biffarna hade gjort en lång resa med flera mellanlandningarinnan dom hamnade iKims kök
Till efterrätt kommer det bli en variant av trifle, en vanlig dessert iStorbritannien och Australien, så idag förbereder jag med att baka en saftig sockerkaka som är en av ingredienserna
Under sina månader iAustralien har han hunnitblivegetarian så istället för riktiga köttbullar så bjöd jag på köttbullar gjorda av quorn och det blev riktigtsmaskigt
Indien, Kina, Kanada, Ryssland, Malaysia, Australien, USA, och många, många länder i Europa. Det är inte så många av er som ger sigtillkänna - förutom några trogna som brukar kommentera -men jag kan ju se och förundras över att jag har läsare från alla möjliga hörn i världen
Som till exempel när jag tror att det är en bra ide att sluka en hel påse taxfree-köptagodis-skolkritor under mellanlandningeni Köpenhamn eftersom att jag har långtråkigt, men i slutändan sitter och darrar, med hjärtklappning och illamående (för att inte nämna hur jag mår när sockerchocken lagt sig och jag är vrålhungrig och urladdad på samma gång)
"Glass i stora lass " - jo, så skulle man nog kunna säga om minglasskonsumtion här iAustralien. Jag har inteätitpinnglass på flera år, men fått en otroligfeeling för det här iAustralien
Här kan du läsa vad Christine Cronau, stor LCHF-författareiAustralien, skriver om min hälsoresa. Den här rätten är en av minafavoriter, den passar bra nu när jag kan fira att LCHF and Paleo Slow Cookingtagitmig upp i Best Seller-toppen på Amazon
Cupavci, även kända som lamingtons, är en favoriti både Balkan och Australien. InläggetCupavci- Sockerkaksbitar med chokladglasyr och kokos dök först upp på ZEINASKITCHEN
Till maten drack vi ett av minafavorit-rödviner Caravan Durif, ett vin från Australien som sägs passa perfekt tillviltkött med gräddiga såser gärna med lite sötma från t
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.