Inspirerad av denna smakupplevelse började jag fila på en egen version av aubergine i tomatsås och efter x - antal försök fick jag till en smakbalans som jag var hyfsat nöjd med
Blanda tomatsåsenmedauberginetärningarna och servera med linsriset och salladen. Kanske är det för att man använder aubergine rätt mycket i filippinsk mat och att jag är uppvuxen med det, eller så är det för att när man steker auberginen ändrar den smak helt och blir sådär härligt mushy
Servera biffarna ovanpå aubergineskivornamedtomatsås och bulgur eller pasta. Håll biffarna varma medan du steker/grillar aubergineskivorna på hög värme i olivolja tills de får färg
Bl a hittade jag en Mozarellamix, som inspirerade mig till veckans vegetariska recept - en aubergine- och zucchinigratäng medtomatsås och just mozarella
Lite salt och peppar och du har en otroligt mild och god tomatsås som i den här rätten läggs på aubergine och mozzarella med spagetti och parmesan omslutet av parmaskinka i ett paket som bakas i ugnen
Inlägget Islim kebab- Kebab medaubergine i tomatsås dök först upp på ZEINAS KITCHEN. Saftiga biffar som viks in i auberginepaket och som sen tillagas i tomatsås
Skölj och skär auberginen i små klyftor. Hetta upp olivoljan i en kastrull och fräs löken tillsammans med paprikapulver och oregano utan att den tar färg
Låt tomatsåsen småputtra i ca. Börja med att förbereda auberginen. Följer ni mig på Instagram så vet ni att jag tillbringat helgen i Malmö med Lars och våra vänner Jenny och Svenne
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.