Du gör bara smeten till brödet och låter den jäsa av sig själv – utan tillsatt surdegskultur. Det visade sig vara det absolut enklaste sättet att göra surdegsbröd som jag har provat
Som ni sett på Facebook har jag redan ätit min första vörtbrödssmörgås med julskinka i år. Tipset fick jag av Frostrosor, som är uppvuxen med att de kokar gröten på detta viset
Louise heter jag och vill genom den här bloggen gärna dela mitt intresse för träning och hälsa, men också sprida (och gärna ta emot) erfarenheter och information om hur man kan slippa IBS, och vilka stora hälsovinster man kan få på så många sätt, bara avatt äta artriktig kost
Fredag - Quinoa- och böngryta. Helgen är ju förstås inte över än dock, nej, ännu har vi några timmar kvar att njuta av innan måndagen och vardagen tar sin start igen
Arbeta igenom degen på bakbordet och kavla/platta ut till en tunn rektangel. Nja, jag ställer mig nog tveksam till det, även om vissa försöker få oss att tro det
Ordning och reda. Jag gör en sorts "mojitosyrup" som man sedan bara blandar med sodavatten. Det är lätt att tro på det när man sörplar en iskall mojito en varm sommardag
Om osten känns och smakar för strävt tillsätt lite färsk vispgrädde som rundar av smaken, börja med ett par matskedar, men se upp så att osten inte blir för utspädd
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.