sen måste jag baka den en gång till (om nu skapelsen lyckades passera testpanelens stränga och mycket känsliga gourmetmunnar) för attkunna fota den hit till bloggen och därefter måste "någon" äta upp den, ja jag vet, det är inte klokt så tuffa uppgifter man har ibland
Herr Backa kämpar på med verandamålningen, skrapar och har bytt några brädor. Idag är det iallafall grundmålat och imorgon blir det semester och landskamp på råsunda
Sen skar jag en av dom runda bottnarna så att den skulle passa i mitten. Jag bakade två runda bottnar och en rektangulär botten, enligt detta recept på höga fluffiga tårtbottnar
Lägg märke till att brödet inte bakas ut förrän efter jäsning, tvärtemot annat kalljäst bröd. För ett tag sedan läste jag ett tips hos Tina från Lotta som hon läst hos Martin
Serverade med en guacamole, dels för att jag hade ett par avokado som var mogna, men också för att det kändes som en avokadoröra med lite samma smaker skulle passa till
Det har kliat i mina fingrar samtidigt som det har varit ett litet skönt break från datorvärlden, jag har ju kunnat blogga från min mobil men det ger mig inte samma känsla, det är så litet att sitta och skriva på och jag tycker inte jag ser helheten av inlägget då, en vanesak kanske
Hoppas jag kanske kunnat inspirera er att utgå från vad just nu har hemma. Att skapa och dekorera ett julbord ska inte behöva handla om att köpa nytt och att konsumera mera, det är inte det julen borde handla om i alla fall
Louise heter jag och vill genom den här bloggen gärna dela mitt intresse för träning och hälsa, men också sprida (och gärna ta emot) erfarenheter och information om hur man kan slippa IBS, och vilka stora hälsovinster man kan få på så många sätt, bara av att äta artriktig kost
Har man glömt bort tjusningen i det långsamma och allt som finns attvinna med det, vad gäller t. För när man nu återigen kunde komma ut och besöka en livsmedelsbutik igen (det var ju ett tag sedan) reagerade man på att varthän man såg var det färdigmat (
Fick detta tips att min mor som använts sig av detta trix i flera år. Lägg ner en tesked i kastrullen när du kokar så slipper du att ägget spricker, eller om det redan har en spricka så läcker inget ut från ägget
Gilla gärna inlägget på Bloglovin’ så att fler få ta del av detta underbara recept. Det går förstås att använda annan frukt eller bär, men vi här hemma älskar hallon så det fick bli det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.