Jag fick Roy Fares bakbok Sweet i julklapp av Jimmys lillasyster och sen dess har jag väl bläddrat fram och tillbaka i den ungefär 100 gånger men inte tagit mig för att göra någonting ur den, men på
Gourmetmorsan anropar världen efter att varit borta ett tag. Jag är ändå så glad över era kommentarer och att ni fortfarande väntar på trevliga och goa inlägg ifrån mig
Går ett pynt sönder kan endast ett ord sammanfatta det hela. Förlåt mitt raljerande, men det låter som slutet på julen när man läser en del debatteratt Kalle tas bort eller görs om
Paella är gott och går fort att fixa till. Nu är Paella klar för att ätas. 1 paket saffran, 1-2 tsk gurkmeja, 1 hönsbuljongtätning, 3 dl vatten och 1 dl vitt vin (frivilligt) går bra med vatten. Har tillsatt 1 burk musslor i vatten, 1 litet paket djupfrysta kräftstjärtar. 3 dl vatten. 1 burk musslor i vatten
Det finns mycket gott att fylla en tårta med. Lika mycket som man ska planera hur en tårta ska se ut, vilka färger och dekoretioner man ska ha på tårtan, lika viktigt är det att kombinera smaker och färger innuti
Så ända in i hoppsan god, och jag har haft den stora lyckan att få äta den två gånger på en vecka. Japp först var jag tvungen att provbaka godsaken och sen ha det förskräckligt tunga och ansvarsfyllda uppdraget att vara testpanel
Det kan vara lite klurigt att få till frostingen så att man får med alla färger i den när man spritsar, men jag har ett litet knep som jag tänkte dela med mig av
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.