2015 blev
jag frisk från min depression. Jag mådde väldigt bra igen och det hade gått fort. Tack vare bra hjälp av psykolog och envishet om att jag inte ville äta några mediciner. 15:e januari började jag jobba på mitt nya jobb, en pärlbutik inne i Stockholm. Jag älskar den butiken!
Jag blir både överraskad och glad över att ni tar er den långa vägen hit. Det märks i trädgården, som de senaste dagarna har varit fullsatt med fikande gäster, och i går hade någon lagt in en annons i dagspressen med en påminnelse om de kvarvarande öppetdagarna med liten hint om att extra goda kakor kom att serveras på silverfaten
Tycker detta system fungerar ganska bra hos oss ( det går liksom inte att säga nej när man har sin vecka ) sen kanske det inte alltid blir gjort i den takt jag vill men men det bli gjort i alla fall och vi slipper tjat
Snabb att göra och den blir väldigt god när den får puttra lite. Eftersom vi skulle hjälpa Mille med cyklingen så fick det bli snabbmat idag, en kycklinggryta med smak av basilikapesto
Ingefära är en ört full med antioxidanter, som dessutom ger maten lite extra sting och ett uns sötma, så boosta din mat med ingefära och minska risken för attbli sjuka
Så galet gott och ett ganska roligt sätt att bjuda på också. Sa jag att det var magiskt gott. Antingen äter man rätten som den är med en liten sked eller som jag gör, skedar upp härligheten och lägger det på mandelknäcke, gudars så gott det är
Jag älskar också att den sköter sig självt i ugnen och alla smaker gottar till sig där inne. Skölj quinoan ordentligt och koka den i vattnet tills all vatten har kokat bort
men något smarrigt får det bli, det är ju fredag. Ja, det var för den här godsaken jag utsatte mig för björbärstaggarnas krig, jädrans var de där sticksiga sakerna anfaller en
Tipset fick jag av Frostrosor, som är uppvuxen med att de kokar gröten på detta viset. Nu var det en liten kille här hemma som hade fått risgrynsgrötsabstinens och ville att jag skulle koka det
Blanda allt i ett glas och tillsätt rikligt med is och två apelsinskivor. Passar då på att rekommendera en god drink, avnjuten i såväl Italien som Österrike
Å vad glad jag blir. att så många av er uppskattar mina recept här inne, det sporrar mig att baka ännu mer och får mig att gnugga de där idéknölarna för att komma på fler godsaker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.