En rätt man minns, med både huvudet och smaklökarna alltså, det kallar jag en rätt attbjudapå. Sen är det bara att vänta på gästernas, eller dina egna, reaktioner
När vi la vi upp bildenpå Instagram var flera som kommenteradeatt grytan inte får glömmas bort, så vi tänkte att det kanske är tid för enlitenpåminnelse
Dra av bakplåtspapret och bred ut gräddenmen dra inte ut den helt och hållet längs ena sidan (så du kan rulla ihop den snyggt genomatt avsluta med den gräddfria kanten) Lägg på mandarinklyftorna och rulla längs med din spritsning
Hur gott som helst och superduperenkeltatt laga. Annat jag brukar servera till är blomkålsgratäng, broccoli och blomkålsmos, stuvad vitkål eller en rättikagratäng, med andra ord är det bara fantasin som sätter gränserna på vad man kan bjuda till de här burgarna/biffarna
Vi börjar festrapporten med attbjuda er påefterrätten vi serverade, den hette något så tjusigt som "Flan" vilket helt enkelt är enen spansk version av brylépudding
Och det är bra bröd att ha med i ryggan påutflykten, det går inte att förneka. Numer föredrar jag ett nybakat surdegsbröd men måste ändå erkänna atten klassisk limpsmörgås inte är så dumt ibland
Jepp, denreklamsången har nog satt sig hos många av oss även om den har några år pånacken nu. Denna rätt har visat sig vara en riktig klassiker trots att vi hörde talas om den bara för någon vecka sedan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.