Laxen är först marinerad i citron/lime, lätt stekt i teflonbelagd panna och serverad med en blandad sallad, lite krutonger och en lätt sås med asiatisk touch
Då ska jag bara fräsa på dem i grillpannan och göra Lisas asiatiska sallad med blodgrape till. Jag torkade av fisken, penslade med olja och stekte i panna några minuter på varje sida
Så här gör du. Skala ingefäran och vitlöken och finhacka dem. Blanda 4 matskedar olja med sojasåsen. Peppra enligt smak Skär tofun i mellanstora kuber och stek dem i marinadblandningen
Ketjap manis ser ut som ovan och hittas bland de asiatiska varorna i mataffären. Igår grillade vi en hel laxbit som vi penslade med en väldigt god glaze
Servera den stektalaxen med rostad potatis, örtsås och broccoli. Lax. Ta bort ev skinn från laxen och skär den i 4 portionsbitar. Hetta upp olivolja i en stekpanna och stek laxen gyllenbrun på medelhög värme på båda sidor ca 2 min. 600 g Laxfilé Färsk
Skär bort skinnet från laxen om den har det. Smält en stor klick smör i pannan och ha ner laxfiléerna. Stek laxen hastigt på båda sidor och sprid sedan ut babyspenaten runt om
Toppa med de stektalaxkuberna och servera med grönsakerna. Tina laxfiléerna. Lax. Skär varje laxfilé i 4 bitar och salta efter smak. 500 g Laxfilé Fryst
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.