Det passade i alla fall väldigt bra tillsammans med de andra ingredienserna i den här rätten. Dela kycklingen i mindre bitar och blanda tillsammans med soja, olja och spiskummin i en plastpåse och rör runt
Ställ sedan formen åt sidan för nedkylning medan du förbereder fyllningen. Blötlägg gelatinet i en skål med kallt vatten tills det har mjuknat, låt rinna av väl
Knaperstekt bacon med lite färg. Servera gärna med kokt ris, grönsaker och salta jordnötter. 150 g bacon Stek baconet på medelvärme så att det blir knaperstekt. Stek 1-2 minuter per sida på medelvärme eller lite högre så att de får lite färg, de behöver inte bli genomstekta
Krydda med salt och peppar. Lägg över köttet i eldfast form eller på fat med kant. Smaka av med salt. Skaka samman mjölet med grädde och rör ner det i grytan
Smaka av med salt och peppar. Lägg rucolasallad på ett uppläggningsfat och lägg bulgursalladen ovanpå. Koka bulgur i kastrull med vatten, buljongtärningar och ajvar relish, ca 20 minuter, tills bulgurn är klar
Koka bulgur, med buljongtärningen, enligt instruktioner på förpackningen. Lägg ruccola på ett fat och häll över bulgurblandningen, dekorera med tomater och lägg över den nystekta halloumin
Flygande Jakob är en riktig klassiker och med färdiggrillad kyckling och färdigkokt ris i en gratäng är det en perfekt rätt på en fredag efter en tröttsam arbetsvecka
Vi hade gäster i helgen och vi grillade kyckling som vi åt med denna fräscha bulgursallad. Nu börjar det äntligen dra in något svalare vindar, perfekt för en stund på altanen med datorn i knät
Exotisk kaka med kokos och passionsfrukt. Förra veckan i fjällen startade en trend med sötsaker, godis och efterrätter i princip dygnet runt och nu har jag lite svårt att bryta mönstret
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.