Garnera med. Dela äggen i gulor och vitor och lägg vitorna i en ren skål. Lägg kexen i skålen till matberedaren med kniven monterad och kör dem till smulor
Blanda samman den smälta chokladblandningenmed äggsockret och mjölblandningen. Sist ut är alltså efterrätterna men jag fyller på med nya tips in i det sista
=) Kul när vi alla kan vara med och hjälpas åt. Mixa persikorna med en stavmixer i en gryta. När pannacottan stelnat häll försiktigt över jordgubbsåsen och tippa runt skålen så pannacottan täcks med ett jämnt lager jordgubbssås
Ägg blandat medvitchoklad. (Det är viktigt att inte värma på för mycket, dels är det risk att chokladen blir för varm och blir kornig och dels ska den inte bli för varm då det kan bli klumpar när den blandas med ägg och grädde som har lägre temperatur
Chokladfondant. Mosa hallonen med en sked. Bryt chokladen i bitar och låt dem smälta i smöret. Garnera med florsocker och färska hallon, servera genast med lättvispad grädde
Börja därefter med den vitachoklad brownien. Börja med den mörka choklad brownien. Den här helgen tänkte jag avsluta på bästa sätt med en bit av denna ljuuuvliga brownie
Varm chokladmed skumtomtar och vitchoklad. I medchoklad och skumtomtar, värm och så är det färdigt. Innan jag drog iväg till jobbet imorse passade jag på att experimentera i köket och jag tänkte delge er det lilla ”recept” som jag fixade med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.