Kladdkakan medpassionsfrukt kan med fördel också bakas som den är, en underbar kombination. Vad jag gillar med både kladdkaka och den här cremen är att man undviker både det kemiska bakpulvret och det läskiga gelatinet, bara helt naturliga ingredienser
4 4 port bulgur eller annat gryn (gärna fullkorn) 340 g majskorn 1 kruka mynta 1 vitlöksklyfta salt och peppar 4 port laxfilé (à 140 g) 1/2 msk olivolja 1/2 påse salladslök (à 125 g) 4 tomater Lägg till i inköpslistan
Idag åt jag lunch med vänner i stan. Jag tog de grönsaker jag hade hemma och gjorde en pytt, fräste på några pilgrimsmusslor och gjorde en sås på citron ochpassionsfrukt
Jag serverade den här goda chokladmoussen gjord på vit choklad i ganska små glas och så toppade jag den medpassionsfrukt som bryter av fint mot den söta chokladen
Genom att blanda vanligt mandelmjöl med lite halvmixade oskalade mandlar blir botten lite "tuggigare" och knaprigare och matchar den söta och lena pannacottan/fromagen bättre
Avsluta med lite passionsfruktsröraoch toppa med limezest ochpassionsfrukt. Jag bjöd på den tillsammans med två andra små desserter – Pannacotta med kanelfrästa äpplen samt en Lingonparfait på pepparkaksbotten
3 passionsfrukter. 2 passionsfrukter. Fyllning300 g vit choklad 2 dl vispgrädde 600 g Philadelphia Original 1 dl strösocker 3 passionsfrukter. Garnering maräng, gärna rosa 1 ask physalis, halverade 2 passionsfrukter färsk citronmeliss ätbara blommor, t ex penséer i olika färger
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.