Apelsinkaka med crunchy morotstopping
PT by Emma
PT by Emma
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 200 g avrunna stora vita bönor
  • 1/2 tsk vaniljpulver
  • 2 msk kokossocker
  • 1 msk agavesirap
  • 2 ägg 2 äggvitor
  •  
  • Sätt ugnen på 165 grader Lägg ett bakplåtspapper i botten på en form med avtagbara kanter och fetta sidorna med kokosolja. mixa ihop ovanstående ingredienser till en slät puré och tillsätt sedan
  • 3 msk kokosmjöl
  • 6 msk saft från en apelsin
  • 2 tsk rivet apelsinskal
  • 2 msk kokosolja
  • 1 tsk bakpulver
  • 1/2 tsk bikarbonat
  • 1/4 tsk salt
  • 2,5 dl valnötter
  • 1 stor grovriven morot
  • 2 msk kokossocker
  • 1 mosad banan
  • 2 tsk kanel

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.