Apelsinbiskvier20 st200 g mandelmassa1/2 dl socker1 äggvita100 g smör1 dl florsocker1,5 apelsin (skalet)1/2 msk apelsinsaft1 tsk vaniljsocker1 äggula100 g mjölkchoklad1/2 apelsin (skalet)Riv mandelmassan och rör ihop den med socker och äggvita till en smet
Riv mandelmassan grovt. Tillsätt äggvitan lite i taget och blanda till en tjock smet. 2. Spritsa eller klicka ut 25 runda bottnar på plåt med bakplåtspapper
1. . Riv mandelmassan grovt. Tillsätt äggvitan lite i taget och blanda till en tjock smet. 2. 2. Spritsa eller klicka ut 25 runda bottnar på plåt med bakplåtspapper
Gör så här. Biskvibottnar. Skålla, skala och mal mandeln. Blanda den med siktat florsocker. Tillsätt de lätt vispade äggvitorna och arbeta ihop till en smidig deg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.