Rör samman havregryn, kokosflingor, vetemjöl, strösocker, russin och mandel i en skål. Blanda vatten, smör, bakpulver och sirap i en kastrull och hetta upp tills smöret smält
Ugn 150 grader. Rör samman havregryn, kokosflingor, vetemjöl, strösocker, russin och mandel i en skål. Blanda vatten, smör, bakpulver och sirap i en kastrull och hetta upp tills smöret smält
One tasted like Bounty, the other one like chocolate bisquits. I'm back with my recipe. As promised I'm going to share you my recipe, demonstrare how to make the super healthy nutella cream and and give you some tips and inspiration about how you can combine the cream
Vi hade gäster förra helgen och jag ville då prova att göra en ny tårta till efterrätt. Jag köpte Jan Hedhs "Tårtor" och hittade en massa inspiration i den
8 st ginger bisquits (finns bl a i English shop i Söderhallarna, annars kan man alltid ta vanliga digestive och lägga till lite mald ingefära)50 g hasselnötter50 g smörrivet citronskalFyllning
När jag var liten brukade jag och pappa ibland baka bisquits till mellanmål eller kvällsfika. (Det är viktigt att uttala ordet bisquit med brittisk överklassdialekt, då blir resultatet som allra bäst
Stek miniburgare som är ungefär lika stora som dina bisquits. Sliders är en form av miniburgare och som du redan gissat härstammar den från USA om man ska tro internätet
Sötfikat för dagen är Anzac biscuit. Kakan heter alltså ANZAC Biscuit och namnet gjorde mig nyfiken. Här kommer receptet av den variant på Anzac Biquit som jag bakat
Och jag skulle samtidigt gärna klicka hem den ursöta rosa tekannan från Pip studio, lite goda Walkers bisquits chocolate & hazelnut samt en handcreme med lavendel från Crabtree & Evelyn för mina vintertrötta händer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.