Lägg oliver, blekselleri och paprika i botten av en ugnsform. 1 rostad paprika i tunna strimlor. 1 dl oliver i tunna strimlor. 1 rostad paprika i tunna strimlor. 1 dl oliver i tunna strimlor
Blanda oliv- och paprikahacket. Till dessa fyllda kycklinglårfiléer med grillad paprika och oliver passar ett medelfylligt och fruktig rödvin bra i glasen
Lägg under tiden ned squash- och auberginbitarna i stekgrytan, pudra över spiskummin och paprikapulver, och stek alltsamman på låg värme under omrörning
Kärna ur och skär oliverna och paprikan i små tärningar. ½ röd paprika. Paprikadressing 2 port. 6 st svarta oliver. 1 tsk paprikapulver. Paprikadressing 2 port
Smörj en ugnssäker form med lite olivolja. Skär paprikan i klyftor. Ringla över lite olivolja. Lägg i paprikan, bönor och kycklingfiléerna och krydda med salt och chilipeppar
Bryn den rivna löken i olivoljan, ta därefter ii köttfärsen, låt de bryna tillsammans en stund. In i ugnen i 180-200 grader ca 1 timme. 3 msk olivolja. 8-10 gröna paprikor (beroende på storlek). 2-5 dl vatten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.