Häromdagen la jag ut ett tips här på bloggen på Annikas sour – ett bröd som jag skapat själv. Men nu skulle jag göra om det till ett bröd utan vetestärkelse
Nu har jag äntligen lyckats hitta de rätta proportionerna på en sockerfri och kolhydratsnål glögg. Det doftade verkligen underbart ivillan när jag kokade denna
InläggetANNIKASVITKÅLSMOS dök först upp på Clean Eating by Annika. Vitkålsmos – Foto Annika Malm. Det var hos Fanny på Lesscarbs som jag läste om vitkålsmos för första gången
Så är det dags för lite kalasgoda saker på bloggen. Först ut är den här fantastiska tårtan. Den är inspirerande från av en tårta jag hittadei en gamman bok
Den här mustigafiskgrytan med smak av saffran och tomat åt vi när solen sken och det var varmt och skönt ute men jag tror den passar snäppet bättre en dag som idag när kylan och blötan kryper innanför jackan och allt känns allmänt ruggigt
Under en slösurfning hamnade jag på Annikassida där hon berättar om den perfekta Saffranskakan. Men Annika hade lösningen och gjorde om ett av sina gamla beprövade recept
Desserten jag serverade på "Halv åtta middagen" blev dheesecake utan mättande botten. Glutenfri. Rör ihop osten med äggen, tillsätt socker och vaniljsocker och vispakraftigt
Fick detta receptet när jag gjorde minpraktik. Det är ju verkligen en klassiker. Jag tänker på min farmor och farfar när jag äter det, dom äter ofta sån mat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.