200 g blandade örter (t ex libbsticka, persilja, rosmarin och salvia) 50 g salladslök, eller annan god lök 1 klyfta vitlök 2 msk grovt salt 2 msk balsamvinäger (gärna rosébalsamvinäger)
jo, jag gillar ju som sagt tillbehör när det är grilltime. Här är ett bröd jag gjorde idag. Jag har ofta svårt för att ange exakta mängder då jag alltid "lär känna" varje deg
Ankbröstfilé med apelsinsås och ungsbakad sötpotatis är fantastiskt gott, en ren njutning. Hur vi förhåller oss till mat hänger ihop med vår personlighet, det är ju därför en del tröstäter när de är deprimerade och andra inte får ner en bit om de har det jobbigt
Varje sommar brukar jag göra minst en omgång av denna potatissallad. Hacka gurkan, löken och örterna. Första gången jag åt den var en midsommaraftonvid kusten strax söder om Göteborg
När kycklingen är klar tillsätter du Mildavitlök & örter, grädden och soja. För ett tag sen så sprack våran diskbänk som var i trä och det funkar ju inte att ha det så, så nu efter jul så beslöt vi oss för att ta tag i det
Strö över färska örtertillsammans med riven ost. Har ni någon härlig fredagskänsla. Jag brukar varieraörterna med det jag har hemma eller är sugen på och citrontimjan är en storfavorit för mig som jag ofta använder
Jag har ett recept på vegetarisk lasagne som jag brukar dela med mig av och som efter minamatlagningskurser hemma i Edsbyn förra året spred sig som vinden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.