Lucia är här och jag hann varken se luciatåget på jobbet eller på TVn i morse, hade bestämt mig för att baka dessa bullar idag men inte heller det kommer att ske
I år kommer det att bli många recept innehållande saffran i adventskalendern, dels för att saffran är så sablans gott men också för att jag har väldigt mycket saffran i skafferiet
Recept på fyra andra frysta efterrätter/tårtor hittar du om du klickar på denna länk. Frysta tårtor är perfekt att göra och servera, du kan förbereda dem i god tid och ta fram dem 15-30 minuter innan servering
Ofta när man har främmande eller ska ha lite mys så åker en massa onödiga tilltugg fram på bordet, därför ville jag testa något nytt och framför allt nyttigt =)
Idag tog jag tillvara på en del av köttfärssåsen och använde i en pastagratäng. Jag brukar göra pastagratäng med överbliven köttfärssås som blir lite olika från gång till gång beroende på vad jag råkar ha hemma att piffa upp med
De som brukar hänga i vårt kök minns kanske att vi för ett tag sedan bjöd på ett inlägg och recept med lite annorlunda styckningsdetaljer som vi provat
Hittade ett recept på en snabb och (förhoppningsvis) god glögg. Roligt att göra egen glögg och bjuda på, dessutom ser den så fräsch och fin ut att ha på bordet
Den här veckan lider jag av extrem tidsbrist, så det får bli ännu ett recept i adventskalendern. Provbakade denna kaka i förra veckan och först ratades den av i stort sett alla eftersom chokladganachen var så stark i sin smak
Andra bullar, fortfarande med kanel och kardemumma …. Jag blir så irriterad när jag bakar. Kanske för att jag hatar att baka, men ändå gör det som någon form av manisk handling
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.