Lucia är här och jag hann varken se luciatåget på jobbet eller på TVn i morse, hade bestämt mig för att baka dessa bullar idag men inte heller det kommer att ske
Lägg på västerbottenosten och förgrädda ca 10 min. 100 g smör eller margarin. Sätt ugnen på 225°C. Det går lika bra med färdig smördeg, eller färdig pajmix som blandas med vatten
Hade 10 frp kvar från förra året och dessutom köpt några fler frp då våra fotbollskillar har sålt saffran för att tjäna ihop pengar till nästa års cuper. Häll smeten i 10-15 muffinsformar (beroende på storlek) och grädda dem mitt i ugnen i 180 grader (jag använder varmluftsugn) i ca 15-20 minuter
Julgodisbuffé 2010. 100 g kokosfett. 100 g minimarshmallows. Ta fram dem ca 10 minuter innan de ska ätas. Klä en form, ca 10*16 cm, med bakplåtspapper. 100 g nutella. 100 g kokosfett. 100 g minimarshmallows
100 g mjölkchoklad. 10. 100 g mjölkchoklad. 10. Frysta tårtor är perfekt att göra och servera, du kan förbereda dem i god tid och ta fram dem 15-30 minuter innan servering
Ofta när man har främmande eller ska ha lite mys så åker en massa onödiga tilltugg fram på bordet, därför ville jag testa något nytt och framför allt nyttigt =)
100 g pistagenötter, hackade. Olja en avlång bakform, ca 10*30 cm. 100 g pistagenötter, hackade. Då var det dags för det andra inlägget om julgodis som är lätt att göra och vackert att titta på och givetvis supergott att äta =)
100 g rumstempererat margarin. Idag har jag inte gjort många knop, varvat bakning (mitt bästa sätt att hantera stress) med senaste månadens avsnitt av Skavlan
Ett snabb bakat tunnbröd utan jäst med härlig smak av anis, fänkål och kummin. Har man inte så brått kan man försöka få de lite rundare och finare, men smaken är densamma
Hittade ett recept på en snabb och (förhoppningsvis) god glögg. Roligt att göra egen glögg och bjuda på, dessutom ser den så fräsch och fin ut att ha på bordet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.