Denna gången är det en viftande svans som får agera huvudingrediens, oxsvans. Fredag, myskänsla, fint väder med solsken, små små kläder inpackade i byrån
)Receptet hittade jag på denna blogg (där finns även fullt med andra goda recept. ) Blanda i kvargen. Jag måste medge att jag var lite skeptiskt när jag läste vad receptet innehöll, men det hade jag inte behövt vara - så gott
Drain and rinse under cold water. ½ cup sour cream, regular or light. Combine all ingredients in the slow cooker and cook on high for 2 hours or low for 3 hours, stirring once or twice. 1 can cream of chicken soup
Jag har alltid trott att detta var den ultimata comfort-maten och jag förstår varför när jag tittade i ingedienslistan och insåg hur mycket ost som skulle i
Blanda grädde, senap, honung och vitlök med grovt riven lök och salt. 3 Gratinera mitt i ugnen ca 25 min. 4 Lägg ner i kokande saltat vatten och låt koka ca 3 min. 1 vitlöksklyfta, riven
Det har varit en del sötsaker här på bloggen senaste veckan, vi får absolut variera med lite mat nu. Jag är ju som ni vet inte så himla förtjust i att slänga mat så häromdagen när vi hade ett gäng överblivna makaroner i kylen fick dessa förvandlas till “mac and cheese”, en krämig makaronigratäng med ost och annat gott
Klassisk brittisk street food. Blandamandelmjöl, parmesanost, salt och peppar i en djup tallrik. Egentligen ska fisken friteras, men det är billigare och nyttigare att steka den i smör och olivolja och steka klart i ugnen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.