Jag hade färsk ananas hemma, så igår testade jag ännu ett recept från Tinas Coockalong. Jag gjorde ingen Bråttomglass utan tog vanlig vaniljglass istället ochhoppade även över rostadkokos
Blanda bananen ochgojabären + saften först med blendern sedan lägg i yoghurtenochcocosen. Häll i 2 glas 1 dl vanilj yoghurt , fettfri. 2 dl ananas saft , ej billigaste. 1 msk gojabär. 1 msk kokosmjölk
Du kan lätt utesluta kokosenoch du kan toppa den med grädde istället för Italiensk maräng. En annorlundaoch fräsch paj som du snabbt slänger ihopoch sen får den stå till sig i frysen
Kör banan, ananasochkokos i en mixer tills det blir smulor. Sommar=glass. Här hemma fortsätter vi med härligt god, nyttig, laktosfrioch enkel bananglass
Fördela ananasen i formarnaoch strö över resten av smulorna. Blanda ihop alla torra ingredienser med det kalla smöret, skuret i bitar, till en smulig massa
Grovhacka den torkadeananasenoch nötterna. Ni vet, jag skrev ju för ett tag sedan att jag hade bakat müslibars men jag glömde helt bort att dela med mig av receptet till er så här nedanför kommer det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.