Ananas-cheesecake med gelétopping
Lindas Goda
Lindas Goda
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 225 g havrekex
  • 100 g smör
  • 1 paket gelé
  • 2 ½ dl kokande vatten
  • 3 dl gräddfil
  • 200 g philadelphiaost
  • 100 g florsocker
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 3 dl vispgrädde
  • 1 paket gelé
  • 2 ½ dl vatten Gör så här:Krossa kexen. Smält smöret och blanda med de krossade kexen. Lägg i en springform.Ställ in i kylen. Koka upp vattnet och häll i gelépulvret.Låt svalna lite, men det ska inte stelna.Vispa ihop gräddfil, philadelphiaost, florsocker och vaniljsocker.Vispa grädden och lägg i den i fyllningen.Vispa slutligen i den kylda gelén.Häll fyllningen i bakformen och låt kakan stelna i kylskåpet (6-8 timmar).

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.