Sätt ugnen på 175 grader. Smält smör i en kastrull. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda grahamsmjöl, vetemjöl, bakpulver, kanel, ingefära och kryddnejlika i en djup tallrik
Medan jag roar mig med Susanne i eftermiddag och kväll ska ni få recept på mer maränger. . Ja. Jag vet. Jag är hopplös när det gäller att komma i säng och idka viktig sömn
Ingredienser Portioner. 15 bitar Botten 1/2 g saffran 1/2 dl vatten 3 ägg 1 1/2 dl strösocker 2 dl vetemjöl (2 dl motsvarar 120 g) 1 tsk bakpulver Fyllning rivet skal av 1 apelsin 50 g mörk choklad (70%) 250 g mascarpone 1/2 dl florsocker Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Dags för ett nytt recept. Sagt och gjort, här har du recept på det. RECEPT. Jag tänker nämligen att det måste vara fantastiskt med saffran i Silviakakan
Ok måste säga det att göra detta julgodis går inte riktigt på en kvart men det är stelningen som tar tid och det fixar kylskåpet så därför får detta julgodis vara med här
Spara recept. Så här gör du. 30 minuter. Koka upp vispgrädde, sirap och socker i en ganska stor kastrull. Sänk till medelvärme när smeten har kokat upp, och låt sjuda tills knäcken har nått 122°C eller håller för starkt kulprov