150 g smør3 dl hvetemelen klype saltet par ss kaldt vann1 rå kylling2 gulrøtter2 selleristenger1 stor løk1 liten purre2 laurbærbladernoen pepperkorn2 gulrøtter i små terninger1 selleristang i små terninger2 finhakkede løken håndfull frosne selskapserterkyllingkjøttet par ss smøret par ss hvetemelkyllingkraftmelksalt/pepper½ ts tørket timian3-4 ss sherryegg til pensling Kjør smør, mel og salt sammen i food processor
KYCKLINGLÅRFILÉER I TOMATSÅS / PULLED CHICKEN (CROCK POT). Om man vill kan man göra pulled chicken av kycklingen när den är färdigtillagad, då är det bara att dra isär kycklingköttet med hjälp av två gafflar och blanda med valfri mängd tomatsås
Ja att vår premiärmiddag var pulled chicken har ni ju redan förstått, men hur det hela gick till är ju fortfarande höljt i dunklet (säger man fortfarande så eller är det vi som är antika
Nu har det blivit mycket bakat och dessertartat på sistone. Hoppas ni inte misstycker. Jag tvivlar visserligen på att det är någon som blir akut allergisk mot en blogg med för många bakverk postade på rad, men i grund och … Fortsätt läs →
Jag är ingen paj-fantast måste jag erkänna utan kan tycka att det blir lite torrt men denna variant är toppengod och lite blandning mellan paj och stuvning – och inte så lite heller utan det är helt enkelt vad det är
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.