Allti ett gratäng medkikärtor, champinjoner och färskost. Nu äter vi ju intefisk längre men jag vill ändå fortsätta göra dessa smidiga så kallade 'allti ett gratänger'
Jag gjorde den efter ett recept ifrånAuthenticMexican och jag är väldigt nöjd med resultatet. Mexikanskchorizo är oftast färsk tillskillnad mot spansk chorizo som oftast är lufttorkad
Svinkallt och skuret ibitar. Annars är det en enkel kryddningmed främst rökt paprika och vitlök. Det här är en variant av chorizo som är typisk för Argentina
Häll i grädden samt halva mängden mjölk tillsammansmed löksorterna och låt alltsammans koka upp. Lägg över resterande potatis över kasslern och avsluta med den rivna osten
En väldigt tacksam och enkel middag är såna man gör ”allt-i-ett” och det sköter siglite själv. Här har jag blandat kycklingmedpotatis och liteolika grönsaker, paprika, tomat, purjo mm
Lägg allti en stor ugnsfast form och vänd alltsammansmedolivolja och svartpeppar. Receptet är Nigellas, jag har bara lagt tillchorizo för att få en litematigare rätt
Det bästa med den är att allt är inpaketerati samma paket och funkar både i ugnen och på grillen. I vårt hem har det interiktigt gått hem med det här medfoliepaket
Smidigtmedallti ett. Krydda med salt, curry, gurkmeja, ingefära, vitlök och ev garam masala. Låt puttra någon minut och häll sedan allt över fisken och riset
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.