500-600 g falukorv1 gul lök8-10 coctailtomater2 morötter1 röd paprika2 vitlöksklyftor (hoppa över om man vill)1 stånd broccoli1 l vatten2 köttbuljongtärningar1 b krossade tomater2-3 msk ketchup1 tsk sambal oelek1 msk torkad timjan1 msk torkad oregano2 dl gräddesalt, svartpepparDela falukorven i mindre bitar och stek i lite smör. 500-600 g falukorv
Lite svalare väder i måndags och jag blev så sugen på falukorv och potatismos. Jag gjorde som jag brukar, ost och tomat på korvskivor i ugnen, men den här gången gjorde jag en enkel gratängsås och hällde över korven med klassiska smaker till korv som bostongurka, senap och ketchup
Skär falukorven i mindre skivor. Fräs falukorv, purjolök, champinjoner och morötter i olivolja. Korv. Du behöver4 personer10 potatisar1 falukorv1/2 liten purjolök2 morötter5 stora färska champinjonerÖrtsalt3-4 msk curry6 dl grädde1 msk sojaGör såhärSkölj och tvätta potatisen, behåll skalet på. 1 falukorv
Gjorde falukorv i ugn på ett nytt, och väldigt lyckat, sätt. Första gången jag tillagar falukorv i ugn tillsammans med grädde vilket är en gåta nu när det känns ganska självklart (säkert hopplöst "efter" men ändå)
Jag lagade en ugnstekt falukorv med tacosmak. Till korven serverades potatismos och en sallad. Korven såg kanske inte så mycket ut för världen, men smaken var det inget fel på
Jag är inget stort fan av falukorv. Rå falukorv eller ännu värre, den nästan kokta varianten som man hittar i personalmatsalen, är en få saker som ger mig kväljningar
Skär korven och grönsakerna i midre bitar och lägg ner den i en bunke. Ingredienser500 g falukorv 1 gul lök 2 morötter 1 palsternacka 1 dl parmesanost 2 dl creme fraiche 2 msk grov svensk senap 1 pkt bacon Garnering. 500 g falukorv