Ingredienser Portioner. 4 4 port pasta (gärna gnocchi) ca 600 g kycklingfilé 2 1/2 dl matlagningsgrädde 1/2 dl pesto paprika 250 g körsbärstomater Att ha hemma 1 msk olja salt peppar 1/2 msk olivolja 1/2 msk rödvinsvinäger Lägg till i inköpslistan
Lägg kycklingbenen i en bunke, pressa över limen och vitlöken. Lägg i en långpanna, ringla över olivolja, salt, peppar och rosmarin och de marinerade kycklingbenen
Nånting som är väldigt tacksamt att servera i vår familj är kycklingben. När jag gör kycklingben brukar jag köpa dubbla förpackningar och göra så många som får plats i ugnen, dom har en rykande åtgång
Blanda ketchup, olja, soja, salt, peppar och Chili Explosion i en påse och lägg ner kycklingbenen. Servera kycklingbenen med guacamolen, quinoa och broccoli
Marinad till kycklingben. Häll marinaden i dubbla plastpåsar och lägg i kycklingbenen. När det är dags att steka (eller grilla) kycklingbenen låt dem rinna av i ett durkslag
Pensla kycklingbenen runt om med blandningen och lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. 2 kg kycklingben. 5 dl flytande honung 1 dl mango chutney 2 msk kinesisk soja 1 tsk chilikrydda salt peppar 2 kg kycklingben Ugn
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.