Hiram kallade sig matskribenten Märit Huldt, som också var utbildad konstnär. Många är vi som känner till hennes svartvinbärsmarmelad, den bästa av dem alla
Jag ärsååå lycklig. Savannah brukar gilla med hemmagjord chokladsås (kakao+socker+vatten=koka upp). Jag äntligen lyckades göra goda pannkakor till Savannah =) och dessutom är den lik i färgen som de vanliga pannkakorna =) Oftast brukar de bli kritvita typ =(
Den här har i alla fall slagsida åt nyttighetshållet. Det kan man nästan förstå, för finns det något godare än en riktigt kladdig och chokladmättad skapelse, som man sedan kan njuta av tillsammans med färskabär, glass, grädde av olika slag, eller något annat som man tycker om
Observera att beroende på ugn och storlek på tomatbitarna kan tiden variera – har de inte torkat tillräckligt är det bara att köra dem längre, ser ut att vara klara innan avbryter man bara tidigare
Servera med sallad. är det på sommaren tar jag en "påsgratäng" som jag blandar med tomater, vitlök, champinjoner och vitt vin (balsamvinäger vit går också bra)
Det härär ett naturgodis helt fritt från e-medel, glukossirap, ytbehandlingsmedel och alla andra konstigheter som det oftast finns i det naturgodis som du själv kan plocka i butiken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.