Vispa ihop ägget och pensla ägget runt kanterna påsmördegen. Gör de övriga pirogerna på samma sätt. Fyll ena triangeln påsmördegen med köttfärsen, innanför det penslade området
Stek brödet hastigt på båda sidor i smöret. Fördela anklevermoussen på bröden, gärna som vackra ägg. Strö på socker och häll i balsamicon och låt det fräsa ihop några sekunder
Sätt smördegsknytena i muffinsformar eller ställ direkt på en plåt täckt med bakplåtspapper. (Krama sedan ur vätskan) Låt vattnet koka ur på medelhög värme tills ingen vätska finns kvar i pannan
Låt de friterade karamelliserade valnötterna rinna av på ett fat. Häll socker och vatten i en kastrull, koka upp på medelhög värme och låt sockret lösas upp
Jag och Kevin körde pizzakväll i Tisdags och jag gjorde pizza påsmördeg. Jag gör samma procedur som med vanlig pizzadeg men har 200 grader på ugnen istället för 250 som jag kör med vanlig deg, cirka 15-20 min
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.