After Eight-mousse med päronkompott och grädde
Jills Mat
Jills Mat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • portioner
  • 2 dl vispgrädde
  • 100 g färskost
  • 150 g mörk choklad helst
  • 3 st äggulor
  • 5 droppar pepparmyntolja
  • Päronkompott
  • 2 st päron
  • 1 krm vaniljpulver
  • 1 msk smör
  • 2 dl vispgrädde
  • 100 g färskost
  • 150 g mörk choklad helst
  • 3 st äggulor
  • 5 droppar pepparmyntolja
  • Päronkompott
  • 2 st päron
  • 1 krm vaniljpulver
  • 1 msk smör

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.