Smält smör och låt svalna. Tryck i delade after eights lite överallt. Vispa ägg och socker poröst. Häll ner svalnat smör, yoghurt och de mosade bananerna i äggsmeten
H. ä. r. k. o. m. e. i. g. n. t. c. p. å. h. l. a. d. u. s. D. ö. f. y. T. j. v. J. x. S. b. ,. w. 2. 0. O. 1. 5. R. I. -. 3. /. 4. ½. 7. (. %. ). F. G. C. K. B. V. 6. 8. M. 9. s t. d l
Inspirerade av Leilas halloncupcakes från “A piece of cake”. Jag fick äran att stå för fikat och även om jag först tänkt baka klassiska kanelbullar så ledde tidsbristen till dessa små härligheter
Denna gång med mörk choklad frosting och fyllda med hallon. Det är så enkelt att göra och tycker det är super roligt med en liten god överraskning i mitten av varje cupcake
I smeten tryckte jag ned skivor av päron ochafter eight-choklad. en glutenfri chokladkaka bakad på bland annat kokosmjöl som jag serverade som en dessert till mig och Jonas (vi spenderade detta nyåret hemma på tu man hand, hur mysigt som helst)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.