IngredienserPortioner. 4 600 g små färskpotatisar 1 rödlök 1 röd chili 8 rädisor 1 knippe grön sparris 100 g smör eller margarin 1 dl skurna, blandade örter t ex persilja, gräslök, oregano, rosmarin 1 citronflingsalt peppar 4 ark grillfolie 600 g torskfilé Lägg tilliinköpslistan Trött på att irra runt ibutiken. Kupongen är laddad Kryddkvarnar 10 % rabatt Santa Maria 60-140 g Mer info Ladda kupong
Gnidin den med salt på både ut- och insidan. Skölj eventuellt av fiskeni kallt vatten. Fyll upp fiskens buk med örter, skivadcitron, klyftad lök och smör
Abborremed kokt potatis, grönsaker och sås. Stek abborrfiléernamed en smörklick, salta och peppra. Om man skulle kunna ta en tugga av sin barndom, skulle jag vilja kalla den här tuggan för "Soukolojärvi-in-my heart " för det är lite så här som jag minnsminatidiga år i byn
Den här gången fick det bliAbborre, bara urtagen men med fjällen kvar. Har sån tur som har en fiskeentusiasttill Syster, som ofta har fiskelyckanmedsig
Jag vet att det är gott – för vi har ätit det – då medHavsabborre. Fisken serveras med en god kalvfond där tomat, citron och kapris ger fonden en syrlig smak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.