Vegetarisk Lasagne 276 kcal - Smidig rätt för 5:2 dieten
Blanda sen ner keson med en sked. 1365 g Zucchini . 1230 g Vita bönor. 12 dl Lätt Creme Fraiche. 1125 g Lätt keso. 1200 g Gul lök. 12 tsk Rapsolja. 1100 g Blomkål – 25kcal. 120 g Spenat, färsk – 5kcal. 1Salt & pepparSätt ugnen på 200 grader och ta fram en stor ugnsform. Låt stekas i ugnen ca 10-15 minuter tills de börjar bli torra. Låt dem torka lite i ugnen i ca 10-15 minuter. 1Skiva löken och stek i panna tillsammans med2 tsk rapsolja och lite salt tills löken blir genomskinlig. 1Häll i krossade tomaterna och smaka av med timjan, oregano, chili, salt och peppar (eller efter eget tycke och smak). 1Börja med tomatsås i botten och varva sen med. 1Avsluta om du vill med att ha mozzarella på två tredjedelar av lasagnen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.