Tapas, tapas, tapas. Â Tapas, tapas, tapas - en av Spaniens bättre bedrifter enligt mig. Tapas ska ätas i goda vänners lag, under lång tid och med mycket spanskt rödvin
Så har vi nu lyckats välja ut lite bilder från lördagskvällen då vi bjöd hem våra goda vänner Anne och Ingemar på middag, en middag som vi plötsligt fick för oss skulle ha ett italienskt tema
1 kg rimmad fläskbog1 gul lök1 kålrot6 st kryddpepparkorn2 st lagerblad6 st vitpepparkorn8 potatisar3 st morötterca 1 liter vattensmörsalt och pepparSkölj köttet i kallt vatten, lägg i gryta, fyll på med vatten så det täcker. 8 potatisar
Hej allihopa. Jag lever. Jag nästan skäms över vad lite jag har skrivit den här senaste månaden och de ser vi även på vad lite jag har bakat denna månad men jag har helt enkelt inte haft tid
180 grader ska termometern visa och tänk på att inte ha fläkten igång OM det skulle ta eld för då går elden upp i fläktsystemet och det är inte det bästa och ha ett lock brevid OM det nu skulle ta eld så du kan släcka den snabbt
Tisdag igen, vilket såklart betyder soppa i vårt kök. Just denna soppan passade så konstigt bra in på dagens inlägg i Matrepubliken, nästan som om det var planerat, men i detta fallet var det faktiskt ödet
Ugnsrostad potatis med rosmarin blev otroligt lyckat och nedanföljer det superenkla receptet. De olika kryddorna fångadesupp perfekt och smaken var ljuvlig
Fondue kväll. I går var det en riktigt ruggig dag, temperatur på 9,4 plusgrader i juli månad. Det kändes som höst så vi tände massor av ljus och bestämde att vi skulle äta Fondue till middag, mysigt en sådan här dag
Inte nog med att jag har tvingat mig själv att prova surströmming, nu hamnade paltbrödet på menyn. Och jag som inte ens har gjort iordning varken svartsoppa, gås, eller ålagille
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.