Strö salt på aubergineskivorna och ställ att dra ca 15 minuter. Pensla lite olja på tortillabröden. Ställ fyra ugnssäkra skålar eller djupa tallrikar upp och ned på en plåt och lägg tortillabröden på dem, tryck lite längs kanterna så att bröden följer skålarnas form
Praktiskt på flera sätt är det med tostadas på picknicken. Det är helt klart miljövänligt då du äter upp din tallrik, det är roligt för barnen att plocka i det de själva vill ha, de tycker också om att de får äta upp den, lätt att hålla och du behöver inte ta med något bröd till
Quesadillas, burritos, fajitas, taquitos, enchiladas, tostadas… Mexikanskt, texmex, southwestern – kärt barn… Mina år i USA bjöd på mängder av härliga upplevelser i matväg
Det blir det mer klassiska tostadas istället, vilka också är väldigt vanligt i Mexiko. I samarbete med Mapiful vill jag presentera ett av mina favoritresemål med tillhörande favoritmat – Tulum, Mexiko
Gör så här. Skala och hacka 1 lök. Blanda den hackade löken, tomater, bönor och koriander i en skål. Tillsätt limejuice, olivolja, lite tabasco och smaksätt med salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.