Bred bönröran på brödet och på med alla lager, toppa med salsa om du vill. Pensla tortillabröden med olivolja och grädda i ugnen på bägge sidor i 225 grader
Stek brödet i rikligt med olja, så det nästan blir friterat. Toppa med salsan och mumsa i dig den. Tostadamed räk- och avokadosalsa1 st1 tortillabrödoljaSalsa
Krydda makrillröranmed valfria kryddor, jag använde salt, peppar och färsk persilja. Servera röran med nudlarna och en sallad med ruccola, vindruvor och balsamico
Praktiskt på flera sätt är det medtostadas på picknicken. Det är helt klart miljövänligt då du äter upp din tallrik, det är roligt för barnen att plocka i det de själva vill ha, de tycker också om att de får äta upp den, lätt att hålla och du behöver inte ta med något bröd till
Röran är god på hårt bröd eller kavring, gärna med öl och snaps. med svartpeppar eller citronpeppar. Rökt makrillröra (för kräsna makar)0,5 dl majonnäs0,5 dl lätt crème fraiche1 msk hackad rödlök1 msk hackad ättiksgurka1 msk hackad dill100 g rökt makrillfilé med svartpeppar eller citronpepparTa bort skinnet och riv ner makrillbitarna i en skål
Lata mammans blogg om mat och annat som gör livet värt att leva!
Quesadillas, burritos, fajitas, taquitos, enchiladas, tostadas… Mexikanskt, texmex, southwestern – kärt barn… Mina år i USA bjöd på mängder av härliga upplevelser i matväg
Man får då en krämig och supergod makrillröra att servera på tex fröknäcke. Det är verkligen så jäkla gott med färsk fisk och den bara smälter i munnen
Lägg upp brödflarnen på ett fat och lägg på lagom sked makrillröra. Här serverar jag makrill i form av en ”röra” på krispigt bröd och extra gott blir det med ett glas bubbel
Det blir det mer klassiska tostadas istället, vilka också är väldigt vanligt i Mexiko. I samarbete med Mapiful vill jag presentera ett av mina favoritresemål med tillhörande favoritmat – Tulum, Mexiko
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.