This post became on Instagram one of my most liked posts. Crazy to think of, yet, I didn’t want to post it on the blog since I didn’t take proper pictures
Ännu en kinesisk maträtt som smakar himmelskt och som är ganska lätt att tillaga. Servera med osaltat Basmatiris så smakar det precis som om man är på en Kinakrog
Stansa ut så många rundlar som möjligt med hjälp av en rund utstickare (eller ett glas), 6,5–7 cm i diameter. Lägg degrundlarna på en bakplåtspappersklädd plåt, täck med bakhandduk och låt läsa i cirka 60 minuter, till dubbel storlek. 2015-01-06 @ 20
Hemmagjord müsliblandning serverad med turkisk yoghurt – smarrig frukost/kvällsmål/mellis. Ja återigen har det varit inslag på nyheterna om de üüübersockrade frukostblandningarna i affärhyllarna
Som den sushifantast jag är tycker jag att poké bowl är den bästa uppfinningen på länge, nästan lika gott som vanlig sushi men hundra gånger snabbare och enklare att göra
Bring to a boil and cook until parboiled, about 6-7 minutes. Add tots to the skillet, 5 or 6 at a time, and cook until evenly golden and crispy, about 3-4 minutes
En nutella med lite vuxenkaraktär då nötterna var ordenligt rostade. Receptet blir för en liten burk och jag lovar att den burken kommer att ta slut rätt så fort
I used only about 60 g melted chocolate, if you want a more creamy and sticky nutella I would recommend you to use about 100 g (or more) melted chocolate. 100 g dark chocolate (70%) You can use less chocolate (about 60 g) if you want a more firm texture, more melted chocolate means a more creamy and sticky texture. Relaterat 60 g mel. 60 g
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.