500 g krossade tomater. Låt puttra ca 15 minuter. 500 g krossade tomater. Nu börjar året lida mot sitt slut och jag har kikat igenom statistik för årets alla inlägg och recept
Parmalindad sparris med citroncreme, 10-15 pers. 50 g pinjenötter. 1 burk röd caviar (75 g). Sätt ugnen på 175°. Höj ugnsvärmen till 225°. Pappas påskskinka, 15 bufféport. Sätt ugnen på 175°. Beräkna 70-85 minuter per kilo skinka. Sätt ugnen på 250°. Mimosasallad, 10-15 bufféport. 150-200 g cream cheese med smak av vitlök och örter. Grädda snittarna i ugnen i 15 minuter tills smördegen fått fin färg. Parmalindad sparris med citroncreme, 10-15 pers. 1 burk röd caviar (75 g). Pappas påskskinka, 15 bufféport
Riv parmesanosten och lägg åtta små högar på ett bakplåtspapper, ställ in i ugnen i 200 grader i 5-7 minuter tills de fått lite färg, låt svalna. 5-7 minuter till
Sätt ugnen på 175 grader. 5. Häll i formen och grädda i ca 35 minuter. skal och saft från 0,75 citron (alltså knappt en helt enkelt). 0,75 citron (alltså knappt en helt enkelt)
200 g ägg150 g socker50 g vetemjöl70 g potatismjöl8,5 g bakpulverIngredienser, fyllningar & garnering. 1-2 dl hallonsylt1,5 dl grädde100 g mjölkchoklad4 dl grädde0,5 dl minismarties300 g marsipanröd & blå (eller lila) livsmedelsfärgFlorsocker f dekor50 g mörk chokladPåskogodis diverseAtt göra. Då allt mjöl är inblandat fördelar du smeten i den bakpappersklädda formen, och placerar därefter formen i ugnen, nedre delen, och sänker därefter ugnen till 175 grader. 150 g socker. 50 g vetemjöl. 8,5 g bakpulver. 1,5 dl grädde. 0,5 dl min. 50 g mörk choklad
Den här cheesecaken behöver alltså inte bakas utan görs helst dagen innan den ska ätas (eller i alla fall minst 5-6 timmar innan) och förvaras i frysen fram till ca 45-60 minuter innan servering. 1 dl (45 g) havremjöl. 1,5 msk kakao. 45 g smör (kokosolja går också bra). 250 g Lindahls yoghurt-kvarg hallon/vanilj (eller lätt vaniljkvarg). 0,25 dl 3% mjölk (eller annan mjölk). 2,5 msk stevia sötströ. 150 g frysta hallon. 0,5 tsk citronjuice. 0,5 msk potatismjöl. 5. Ta ut cheesecaken ca 45-60 minuter innan den ska ätas så att den tinar lite och blir krämig. 155 kcal. 17,5 g fett 5-6 timmar. ca 45-60 minuter. 1 dl (45 g) havremjöl. 1,5 msk kakao. 45 g smör (kokosolja går också bra). 250 g Lindahls yoghurt-kvarg hallon/vanilj (eller lätt vaniljkvarg). 0,25 dl 3% mjölk (eller annan mjölk). 1 äggula 3 äggvitor 2,5 msk stevia sötströ. 150 g frysta hallon. 0,5 tsk citronjuice. 0,5 msk potatismjöl. 155 kcal 9,8 g kolhydrater. 17,5 g fett
500 gr rabarber3/4 dl muscovadosocker1 msk maizenaBlanda runt med sockret. 75 gr grovhackade pecannötter100 gr mjukt smör1 dl muscovadosocker1 tsk bakpulverNypa salt2 dl mjölLägg över rabarbern. 175 grader varmluft i 20 minuter. 500 gr rabarber. 75 gr grovhackade pecannötter. 175 grader varm
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.